29861652 mp@mptopbyg.dk
Vælg en side

Om dette projekt

Special lavet trægulv til kantinen på Alsion i Sønderborg!

Hvis du har købt ny bolig, som trænger til en kærlig hånd, så kan gulvet være et godt sted at starte. Et nyt gulv et lige så godt som nymalede vægge. Ring eller skriv, så tager vi en snak om hvilket gulv der passer til din bolig.

Vi ligger alle slags gulve, både parketgulve, plankegulve og laminatgulve. Men vi laver også cement og epoxygulve.

Andre projekter

Facade

På dette projekt som var for en privat kunde, skulle huset have ny facade hele huset rundt.

Nyt tag

Projekt hos privat kunde som skulle have lagt nyt tag på huset, nye samt spær.

Gulv

Vi har lavet dette specielle og slidstærke trægulv til kantinen på Alsion i Sønderborg.

Kontakt MPTopbyg

Hej, Micael Petersen her.
Jeg er en erfaren tømrer / snedker med mere end 20 års erfaring i branchen.

Jeg sætter en ære i mit firmaes arbejde og tilstræber mig altid at lave et godt stykke arbejde, som jeg, og endnu vigtigere dig som kunde er tilfreds med! Vi kan også være behjælpelige med opgaver inden for murer og beton arbejde f.eks. med en tilbygning eller montering af vinduer eller døre.

– kontakt mig for en uforpligtende tilbud, jeg glæder mig til at høre fra dig!

Solsortevej 3 6400 Sønderborg

+45 29 86 16 52

mp@mptopbyg.dk